vineri, 7 noiembrie 2014

SEXUL ORAL SI IUBIREA

Sexul oral si iubireaSexul oral si iubirea - Sexul oral, gomoria si alte perversiuni sexule - Barbat, femeie - Sot, SotiaSexul oral si iubirea - Sexul oral, gomoria si alte perversiuni sexule - Barbat, femeie - Sot, Sotia Sexul oral este un pacat greu. Prin aceasta fapta intunecata se strica rostul (lumina) pe care Dumnezeu l-a asezat in om. Gura este coborata din cinstea ei imparateasca, aceea de a-L iubi si de a-L primi pe Dumnezeu, iar pofta trupului, sadita de Dumnezeu in firea noastra, este ridicata mai presus de vrednicia ei, devenind centru si scop al unei vieti pacatoase. Odata cu aceasta intunecare a mintii, omul se leapada de Dumnezeu si cade din dragostea parelnica pe care o traieste.

Pentru ca omul este tot mai atras de pofta desfranarii, nu trebuie sa ne fie rusine sa vorbim in mod clar despre acest pacat - sexul oral.
Lumea

Unele articole din mass-media cauta sa miste curiozitatea celor care nu au facut inca acest pacat, iar altele cauta sa astupe strigatul constiintei celor cazuti, care ii mustra pentru fapta lor. Informatiile sunt oferite de oameni care nu cred in Dumnezeu.

Oameni cu mintea intunecata ofera "sfaturi" si "pasi simpli" privind invatarea sexului oral, recomanda "pozitii incendiare" si cauta sa aseze acest pacat chiar si in iubirea dintre soti, ca "semn de incredere" si "daruire totala". Vai lor !

Din pacate, exista si oameni care, pentru ca doresc sa ramana "corecti" inaintea lui Dumnezeu, nu fac sex, dar practica perversiuni sexuale. Unii ca acestia cred ca Dumnezeu "se multumeste" cumva cu virginitatea trupului, nestiind ca El cauta mai ales fecioria si curatia sufletului.

In mintea unora exista chiar unele "avantaje" privind sexul oral, caci el nu implica pierderea virginitatii, nici sarcinile "nedorite". Oricat s-ar cauta asa-zisele "avantaje" ale acestuia, se pierde din vedere faptul ca sexul oral este doar o etapa pregatitoare pentru sexul normal. Dar, sa nu uitam, mimic nu este de mirare in viata omului necredincios, care nu crede in Dumnezeu, nici in Judecata, nici in viata vesnica.
Gomoria de ieri ...

Sodoma si Gomora au fost doua cetati aflate in vechime pe locul Marii Moarte. Despre pacatele care se savarseau in aceste cetati, Domnul a zis: "Strigarea Sodomei si a Gomorei e mare si pacatul lor cumplit de greu. Pogora-Ma-voi, deci, sa vad daca faptele lor sunt cu adevarat asa cum s-a suit pana la Mine strigarea impotriva lor" (Facere 18, 20-21).

Sexul anal se numeste "sodomie", iar sexul oral se numeste "gomorie", de la numele cetatilor Sodoma si Gomora, care au fost pedepsite de Dumnezeu, cu foc si pucioasa, pentru pacatele impotriva firii (homosexualitate, perversiuni sexuale) pe care le savarseau locuitorii lor.

Din cetatea Sodoma, doar Lot si familia sa au fost salvati de Dumnezeu. Dar, sotia lui Lot, dupa iesirea din cetate, nesocotind porunca de a nu se uita inapoi, "s-a prefacut in stalp de sare". Lot a scapat cu viata pentru ca a poftit iubirea lui Dumnezeu, pe cand ceilalti au murit pentru ca au poftit trupul, inca si impotriva firii, si s-au despartit vesnic de Dumnezeu.
... sexul oral de azi !

Sexul oral este rasplatit chiar de fire cu suferinta si chinuri. Trupul insusi se razbuna pe faptele nefiresti ale omului. (Razbunarea trupului) Cum anume? Mai ales prin boli si disfunctii de tot felul (metabolice, endocrine, tiroidiene, sexuale etc).

Recent, in mass-media a fost difuzata urmatoarea stire: "In ultimii ani, sexul oral a depasit fumatul, in clasamentul celor mai periculosi factori de risc asociati cu declansarea cancerului oro-faringian.". Cancerul oro-faringian este vindecabil doar daca este descoperit la timp. In rest, majoritatea pacientilor supravietuiesc cel putin cinci ani de la diagnosticare.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Wisconsin au avertizat ca sexul oral poate duce la forme grave de cancer. Asemenea lor, cercetatorii de la Universitatea din Ohio sustin ca "persoanele care fac sex oral cu mai mult de sase parteneri pe parcursul vietii sunt expuse unui risc de a face cancer in gat de opt ori mai mare decat restul oamenilor".

S-a constatat faptul ca infectia cu virusul numit "human papilloma" (HPV) se afla in spatele celor mai multe cazuri de cancer cervical [virusul cu transmitere pe cale sexuala HPV-ul se ataseaza la un cancer deja existent, a se vedea conferintele despre HPV din zona informatii utile de mai sus]. In unanimitate, cercetatorii incrimineaza sexul oral drept principala cale de transmitere a infectiei bucale cu HPV. HPV infecteaza pielea si mucoasa membranelor genitale. Exista peste 40 de tulpini HPV care pot infecta zonele intime ale barbatilor si femeilor. Acest virus este cea mai comuna infectie transmisa prin contact sexual.
Sexul oral si iubirea

Bucuria, dragostea si sentimentul de implinire nu se dobandesc prin apropieri trupesti, ci prin apropiere sufleteasca, avand binecuvantarea lui Dumnezeu. Chiar si in casatorie, sexualitatea contribuie in mica masura la dragostea dintre soti. Unde lipseste smerenia si jertfa de sine, sexualitatea nu are nici o putere binefacatoare.

Sexul oral nu este o dovada de iubire, ci una de egoism !

Prin aceasta fapta de rusine se cauta pofta in sine, iar nu unirea tot mai profunda cu persoana celuilalt. Sexul oral, cand nu se face din curiozitate, este un semn ca cel care simte aceasta nevoie s-a plictisit de apropierea trupeasca fireasca. Atunci, apare intrebarea, mai poate fi vorba de iubire? Oare, in iubire, incape plictiseala? Oare, in adevarata dragoste, este nevoie tot timpul de cate o schimbare? Cum nu te poti plictisi de apa, de lumina si de aerul curat, tot asa, nu te poti plictisi nici de persoana iubita, indiferent de prezenta / frecventa / absenta apropierilor trupesti.

Iubirea fata de parinti si fata de copii nu are nici o componenta sexuala. Aceasta iubire dezinteresata ne ajuta sa intelegem ca iubirea fata de sot/sotie nu trebuie sa depinda in mod decisiv de sexualitate. Acest aspect este firesc in viata conjugala, dar el nu trebuie sa ajunga esential, nici hotarator, in calitatea si masura gragostei dintre soti.
Pacatul ramane pacat, in veci !

Dumnezeu dragoste este, iar pacat este tot gandul, cuvantul si fapta care incalca adevarata dragoste. Iisus Hristos, care este Fiul lui Dumnezeu, "ieri si azi si in veci, este acelasi" (Evrei 13, 8). Tot asa, "ieri si azi si in veci", pacatul este acelasi. Biserica Ortodoxa da marturie peste veacuri ca sexul oral a fost, este si va ramane un mare pacat, radacina lui fiind desfranarea (curvia); in sexul oral nu este dragoste.
Oprirea de la Impartasanie

Trupul nostru este "templu al Duhului Sfant" (I Corinteni 6, 19) si "Biserica sfintita" in care avem nevoie sa primim viata lui Dumnezeu. Trupul nostru este locul in care sufletul nostru si intalneste si se uneste cu Viata care ne vine din Trupul si Sangele Mantuitorului.

Cu cata curatie si evlavie, dar, trebuie sa ne raportam la trupul nostru, ca sa nu-l coboram din cinstea in care l-a ridicat Dumnezeu ?! Nu poate ramane vrednic de a-L primi pe Dumnezeu acel trup care ajunge sa fie necinstit si batjocorit in fel si chip de sufletul cu care este unit.

Pentru ca este un pacat impotriva firii si stricator grabnic al dragostei curate dintre soti, cel care savarseste acest pacat este oprit de a primi Sfanta Impartasanie. Spalarea cu apa si trecerea unui timp de la savarsirea pacatului nu sunt indeajuns pentru tamaduire si iertare. Este nevoie de pocainta sincera, de parere de rau si de fagaduinta nerepetarii acestui pacat.

Pe cei care savarseau acest pacat (gomoria, sexul oral), parintele Paisie Vasilioglu de la Frasinei (1 aprilie 2008) ii oprea un anumit timp chiar de la sarutarea sfintelor icoane. Prin acest canon, parintele dorea trezirea constiintei lor asupra pacatului savarsit. El spunea: "Gura omului este vioara lui Dumnezeu care trebuie sfintita prin rostirea de rugaciuni, iar nu organ a toata spurcaciunea."


"Pune, Doamne, straja gurii mele si usa de ingradire imprejurul buzelor mele!" (Psalm 140, 3), ca sa nu graiesc cuvinte netrebnice, nici sa slujesc cu ea unor lucruri viclene. Cu gura primim sfintenie de la Dumnezeu, caci cu ea mancam Trupul si Sangele Mantuitorului. Cum, dar, sa o facem unealta a pacatului, slujindu-ne de ea chiar impotriva firii ?!

Teodor Danalache

Sursa: http://www.crestinortodox.ro/editoriale/sexul-oral-iubirea-144926.html

Virginitatea si sexul oral, sexul anal de ce este o alegere gresita?

Exista 2 tipuri de virginitati:
virginitate mentala si psihica (sufleteasca)
virginitate fizica
O sa vorbim mai jos putin despre virginitatea fizica, deoarece virginitatea mentala, psihica putine persoane o mai au fata de virginitatea fizica pe care o au mult mai multe persoane.

Unii tineri cu ideea de a-si pastra virginitatea practica sexul oral crezand ca raman virgini, astfel fata ramanand cu himenul intact (himenul este coroana vaginala sau pielea virginala o membrana groasa care acopera deschiderea vaginala partial sau total in unele cazuri, in acest caz se necesita o interventie chirurgicala la acoperirea totala) si baiatul cu "ata" nerupta (frenum preputi sau fraul preputului asta este de fapt "ata", fraul preputului leaga preputul de gland).
Unele tinere, in ideea de a-si pastra virginitatea practica sexul anal si evita penetrarea vaginala.

Dar a fi virgin sau virgina nu inseamna numai prezenta fraului preputului respectiv unui himen intact. Virginitatea inseamna sa nu fi avut contact sexual (relatie sexuala, raport sexual) nu sa-ti patrezi fraul preputului ("ata") intact respectiv himenul intact.
O fata care a facut sex oral sau anal, dar nu si vaginal, desi are himenul nerupt, nu mai poate spune ca este virgina (virgina fizic). In plus este supusa, ca si baiatul, la toate riscurile prezentate mai sus.
La fata himenul poate sa nu se rupa la primul contact sexual (relatie sexuala), la fel la baiat fraul preputului ("ata") poate sa nu se rupa la primul contact sexual (sau daca foloseste prezervativ) in aceste cazuri nici fata nici baiatul nu mai sunt virgini fizic (nici virgini mental, psihic sau sufletesc nu mai sunt, adica nu mai sunt feciori, feciorelnici).

Himenul la fata se poate rupe din cauza unui accident (ruperea himenului sau deflorarea fiind accidentala) ori prin utilizarea tampoanelor, fie in urma unei activitati mai energice cum ar fi unele sporturi (gimnastica, mersul pe bicicleta, calaria, etc.) sau prin masturbare, deci fara ca fata sa fi avut relatii sexuale (contact sexual deci desvirginare, deflorare de natura sexuala), astfel in acest caz fata este inca virgina. Unele femei se nasc fara himen.
La baiat frenum preputi (farul preputului) se poate rupe daca se masturbeaza si forteaza decalotarea si intinderea fraului preputului, baiatul neavand un contact sexual (relatie sexuala) in acest caz baiatul este inca virgin.

Daca fata se masturbeaza, respectiv daca un baiat care masturbeaza si nu a avut o relatie sexuala acestia sunt virgini fizic, dar din punct de vedere mental nu mai este nici fata nici baiatul virgin.

Multe persoane sunt virgine fizic, insa foarte putine dintre aceste persoane mai sunt virgine mental, psihic (sufletesc), adica baieti si fete feciori, fecioare, feciorelnici, feciorelnice daca:
nu au avut relatii sexuale, relatii conjugale
nu se masturbeaza fie singuri (imaginandu-si o relatie sexuala) sau cum sunt in unele cupluri in care fetele si baietii practica masturbarea fata masturbeaza baiatul si baiatul masturbeaza fata prin diverse metode, ca sa-si pastreze virginitatea fizica pana la casatorie
nu se uita la imagini, reviste, filme sexy sau pornografice
nu isi imagineaza, nu se uita sau nu practica nicio metoda (imagini, filme, muzica, etc.) care produce dorinta sexuala (ex. imagini, filme cu femei sau barbati nu numai dezbracate respectiv dezbracati, nud ci si partial sau mai sumar imbracate, imbracati)
Ce este perversiunea?

Perversiunea conform DEX-ului (dictionarul explicativ) este:
perversiunea sexuala este un act nefiresc legat de viata sexuala, savarsire de acte nefiresti in viata sexuala (in relatiile sexuale, relatile conjugale)
deviere pana la patologic a unor tendinte sau instincte datorita unor tulburari psihice; perversitate
schimbare din bine in rau; med. este turburare
coruptie
actiunea de a perverti: perversiunea obiceiurilor; med. alterarea uneĭ functiunĭ normale: perversiunea gustului
Sursa: http://dexonline.ro/definitie/perversiune
...
2. Homosexualitatea si practicile sexuale impotriva firii

Desfraul impotriva firii (sodomia, sexul anal) isi trage numele de la cetatea Sodoma, ai carei locuitori si-au atras mania lui Dumnezeu, facand fapte pe care nici macar animalele nu le fac. Fiind tarata in sodomie, firea omului striga catre Dumnezeu, precum citim: "Strigarea Sodomei si a Gomorei e mare si pacatul lor cumplit de greu. Pogori-Ma-voi deci sa vad daca faptele lor sunt cu adevarat asa cum s-a suit pana la Mine strigarea impotriva lor, iar de nu, sa stiu" (Facere 18, 20-21). Ingerii lui Dumnezeu, cand au sosit in Sodoma, au spus: "Noi avem sa pierdem locul acesta, pentru ca strigarea impotriva lor s-a suit inaintea Domnului si Domnul Ne-a trimis sa-l pierdem" (Facere 19, 13).

Impotriva firii sunt toate acele apropieri trupesti care nu au loc asa cum le-a randuit Dumnezeu, in chip firesc, intre un barbat si o femeie. Pacate care striga la cer pot avea loc intre doi barbati, intre doua femei, dar si intre un barbat si o femeie, dupa cum urmeaza: sexul anal, sexul oral, alte practici sexuale perverse, precum si pozitiile sexuale, care nu cauta firescul, ci altceva. Intre acestea, pot fi numarate si urmatoarele: vasectomia si legarea trompelor; folosirea prezervativului si a altor anticonceptionale, care impiedica trairea fireasca a apropierii trupesti [nefiresc adica ferirea de a avea copii, despartirea sexualitatii de procreere - nasterea copiilor, nasterea pruncilor -, deci nu se doresc "fructele iubirii" care sunt copiii, firesc inseamna sa nu te feresti in nici un mod de a avea copii, singura metoda sanatoasa recomandata de medicina si fara de pacat randuita de Biserica este abstinenta sexuala].

Credem in Dumnezeu si facem tot ce ne-a indemnat Fiul Sau, ori ne facem voile si renuntam la gandul ca putem dobandi viata cea vesnica. "Nu va amagiti: Nici desfranatii, nici inchinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomitii (...) nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu" (I Corinteni 6, 9-10).
...
Extras din: Pacatele strigatoare la cer


Informatii utile:
- SEX ORAL, SEX ANAL, ANALINGUS SI CONTACTAREA BOLILOR CU TRANSMITERE SEXUALA, CANCER, SLABIREA SISTEMULUI IMUNITAR, ETC. - Ce spune despre sexul oral, sexul anal, etc. medicina, stiinta si Biserica Ortodoxa?

- PERVERSIUNILE SEXUALE sunt mari pacate... Educatia sexuala ne invata ca multe dintre ele sunt cat se poate de normale - Perversiunile sexuale si bolile declansate, afectiuni fizice, mintale si sufletesti (psihice)

- RELATIILE INTIME, SEXUALE, DEZORDONATE (LIBERTINAJUL) DUC LA SCHIMBARI BIOLOGICE, LA AFECTIUNI IMUNITARE, BOLI IMUNOLOGICE, ETC - Prin fidelitatea conjugala, relatiilor conjugale, oamenii isi pastreaza si un bun sistem imunitar - Pro Vita - Larisa Iftimie

- FIRESC, NEFIRESC, SUPRAFIRESC IN IUBIRE - Despre iubire si sexualitate in si in afara casatoriei - Pr. Constantin Sturzu - ASCOR Iasi - 3 noiembrie 2011 - Audio - 243 minute

- DEZVALUIRI SOCANTE despre doctorii Ginecologi, Endocrinologi... Avort, Metode Anticonceptionale, Contraceptive, Sterilet, Prezervativ, HPV. Sindromul Post-Avort.Consiliere pre si post avort - Dr. Christa Todea-Gross - Cluj 9 Dec. 2008, Oradea 27 Feb. 2009

- AVORTUL HORMONAL (Anticonceptionale, Contraceptive, Vaccinuri - CO imunologica) si CHIMIC (avortul medicamentos, Mifepriston - RU 486, Prostaglandine, solutii saline etc). STERILETUL DIU (dispozitiv intrauterin) AVORTUL CHIMIC combinat cu cel MEDICAMENTOS

- CUM SE FACE AVORTUL ! - SOCANT - CEL MAI DUR FILM DESPRE AVORT - AVORTUL CHIRURGICAL, AVORTUL LA CERERE, AVORTUL PRIN CHIURETAJ

- Strigatul mut . . .The Silent Scream . . . - Un fost doctor abortionist (Dr. Bernard N. Nathanson) descrie cum se face un avort si cum se comporta copilul cand bisturiul se apropie si incearca sa il sfasie. 

- IN NOI ESTE VIATA - LA VIE EST EN NOUS - Despre copilul nenascut de la conceptie pana la nastere si efectele secundare pre si post-avort, sindromul post-avort, marturiile femeilor care au avortat (tradus in romana)

- Vaccinul anti-HPV Gardasil - Silgard. Material informativ referitor la vaccinul anti-HPV, Gardasil / Cervarix (Gardasil varianta americana, in Romania este cunoscut sub numele de Silgard) vaccinul impotriva cancerului de col uterin UN VACCIN PERICULOS!

- Conferinta de presa Prof. Univ. Dr. Pavel Chirila: “SILGARD” (”Gardasil” in varianta americana), UN VACCIN CONTROVERSAT (vaccin destinat prevenirii cancerului de col produs de virusul papilomatos uman - HPV) - 25 Noiembrie 2008

- IN YOUR FACE. DOCTORS FOR LIFE - Protectia prezervativului impotriva bolilor cu transmitere sexuala adevar sau minciuna? Despre bolile cu transmitere sexuala, bolile venerice: HIV, SIDA, Sifilis, Chlamydia, Gonoreea (blenoragia), Herpesul genital, HPV etc

- Stiati ca... Pilulele, Steriletul, Prezervativul...

- Dr. Christa Todea-Gross - Bioetica - Despre viata si fertilizarea in vitro (FIV) sau alta fata nevazuta a avortului

- Sexul are intotdeauna un pret - Pam Stenzel calatoreste in liceele din SUA si le vorbeste tinerilor despre pacatul sexului inainte de casatorie si despre consecintele lui grave asupra societatii. Pam aduce argumente morale, sociale, medicale, biblice...

- DREPTUL LA VIATA AL FIECARUI OM - Care este diferenta intre libertate si libertinaj? Femeile care inghit pilulele, accepta prezervativul sau folosesc metoda calendarului, etc. se prostitueaza? Adevaratul Canon pentru avort?... etc. - Pr. Nicolae Tanase

- Cine leagana copilul ? De ce o fata care are o multime de contacte sexuale cu diversi parteneri si vrea sa se distreze pana la vreo 30 de ani apoi poate naste copii corciti, bolnavi, cu vicii...

- SEXUALITATEA EXCESIVA CRESTE RISCUL CANCERULUI DE SAN, IN TIMP CE DRAGOSTEA IL MICSOREAZA

- EFECTELE EROTISMULUI MEDIATIC IN FAMILIE - Virgiliu Gheorghe biofizician, doctor in bioetica. Autor al unor lucrari de referinta in domeniul audiovizualului - Intalniri Sophia - La libraria Sophia - 9 Octombrie 2012 - Video - 90 minute

- CAND BARBATII NU MAI SUNT BARBATI SI FEMEILE, FEMEI - Despre identitatea de gen - Virgiliu Gheorghe biofizician, doctor in bioetica - Conferinta la Universitatea Stefan cel Mare - Suceava - 4 Octombrie 2012 - Audio - 161 minute

- REVOLUTIA SEXUALA - Mistificare a dorintei si naturii umane - CAPCANA EDUCATIEI SEXUALE, UN ATENTAT LA SANATATEA SI VIITORUL COPIILOR NOSTRI - Dr. Virgiliu Gheorghe biofizician - 21 Octombrie 2011 - Video - 148 minute

- PORNOGRAFIA, MALADIA SECOLULUI XXI - Conferinta si lansare de carte. O carte care e bine sa fie citita de orice adolescent, tanar, parinte, profesor, dascal, etc. - Virgiliu Gheorghe biofizician, doctor in bioetica - 24 Februarie 2011 - Video - 149 minute

- MANIPULAREA MAGICA SI PERICOLUL PORNOGRAFIEI - Modificare Comportament, Identitate, etc. Televiziune, Publicitate, Radio, Internet, Mass-media, etc.- Virgiliu Gheorghe biofizician, doctor in bioetica-Constanta Radio Dobrogea-9 Octombrie 2010-Audio-105 min

- Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea - 2008 (prima editie) (carte - descarcare gratuita PDF)


Daca fisierul video/audio ruleaza cu intreruperi descarcati fisierul pe calculatorul dvs.
Dupa descarcare fisier video (in format flv) puteti vedea fisierul cu: FLV Player (4.7 MB) 

Te-ar putea interesa:
GHIDUL PRO VITA (PENTRU VIATA, PRO LIFE): INDRUMARUL MEDICAL SI CRESTIN DESPRE VIATA - Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan
Trei EUROPARLAMENTARI ROMANI sprijina DREPTURILE COMUNITATII HOMOSEXUALILOR, GAY - Europarlamentarii Monica Macovei (PDL), Corina Cretu (PSD), Renate Weber (PNL) sprijina oficial lesbienele, homosexualii, bisexualii, transsexualii, hermafroditii-6.02.2014
SCOALA HOMOSEXUALITATII, o noua "oferta educationala" pentru liceenii romani - PROPAGANDA HOMOSEXUALITATII SI A EDUCATIEI SEXUALE IN SCOALA ROMANEASCA - "Dragostea intergenerationala", tentative de "NORMALIZARE" A PEDOFILIEI, etc.
FAMILIA MODERNA SI PROVOCARILE EI - Intemeierea unei familii este, in zilele noastre, un act de curaj? - Virgiliu Gheorghe biofizician, doctor in bioetica al Universitatii Aristotel din Tesalonic - TVR Universul Credintei - 24 Februarie 2013 -Video-17 min
O FATA TREBUIE SA FIE INACCESIBILA SI ATUNCI BARBATUL VA DA DOVADA DE CALITATI MORALE. - Extras din: " Femeia si problemele ei. Perspectiva psihiatrului ortodox. " de Dmitri Avdeev, Editura Sophia, 2010
FAMILIA MODERNA SI PROVOCARILE EI - Intemeierea unei familii este, in zilele noastre, un act de curaj? - Virgiliu Gheorghe biofizician, doctor in bioetica al Universitatii Aristotel din Tesalonic - TVR Universul Credintei - 24 Februarie 2013 -Video-17 min
SEX ORAL, SEX ANAL, ANALINGUS SI CONTACTAREA BOLILOR CU TRANSMITERE SEXUALA, CANCER, SLABIREA SISTEMULUI IMUNITAR, ETC. - Ce spune despre sexul oral, sexul anal, etc. medicina, stiinta si Biserica Ortodoxa? http://www.crestinortodox.ro/editoriale/sexul-oral-iubirea-144926.html

Un comentariu:

Emanuel spunea...

La acest subiect trebuie cercetat atent textul din Romani 1:18-32 ... acolo specifica mai actual cine si de ce (se) ajunge la sexul anal si oral.
Trebuie sa fim constienti de lumea si de lupta spirituala care se da in spatele nostru si care trece neobservata(cu toate ca e vitala)de majoritatea bisericilor neoprotestante !Isus Christos a venit sa moara pentru pacatosi, ca ei sa fie eliberati/rascumparati din pacat. Dumnezeu il iubeste pe pacatos si uraste pacatul. Trebuie sa ne amintim acest lucru zi de zi si sa facem la fel ! Isus nu a venit sa judece lumea ci s-o rascumpere ! Eu zic ca, daca nu-ti poti rascumpara robul (tau) nu incerca sa judeci pe al altuia... De aceea, amintiti-va ca El va reveni curand si atunci va fi Judecator !

Shalom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...