DISPARUTI FARA URMA


  

RAPIREA..    In urma cu peste 30 de ani, un coleg de munca intra dimineata suparat in atelier si ne spune: Mama mea a disparut. A iesit pana la poarta, cum avea ea obiceiul, in papuci de casa si nu s-a mai intors. Am cautat-o peste tot, dar in zadar. De atunci, colegul meu nu si-a mai vazut mama. Nici macar nu a avut pe cine sa inmormanteze. Nimeni nu stie daca a fost rapita, sau a plecat singura in vreun loc anume. Militia de atunci a cautat-o, in manastiri, pe dealuri in paduri, dar munca le-a fost zadarnica.
    O disparitie misterioasa, nesolutionata nici in ziua de astazi. Cazuri din acestea sunt foarte multe si s-au creat chiar emisiuni televizate in acest sens, care prezinta indicii despre persoana disparuta, fotografii si felul in care era imbracata la momentul disparitiei.
    Gandindu-ma la aceste intamplari am infiintat acest blog care l-am numit: ,,Disparuti fara urma".
M-am dus repede cu gandul la ,,Rapirea" scrisa in Biblie si m-am hotarat sa dedic acest blog, maretului evniment care va avea loc intr-o zi pe acest pamant. Cu adevarat ,,Rapirea credinciosilor" de pe pamant, va fi o disparitie fara urma, fara indicii, determinand pe cei necredinciosi sa recunoasca ceea ce este scris in Biblie la 1Tes.4:13-18.
    ,,Rapirea" este un subiect foarte controversat, despre care am inceput sa aud tot mai putine predici. Citeam pe un blog, un titlu mai neobisnuit care spunea despre ,,Rapire": Dinozaurul eschatologiei penticostale. Eu nu am de gand sa comentez doctrinele altor biserici, ci doresc sa dedic acest blog in exclusivitate acestui subiect in care cred si simt cu inima.
    ,,Rapirea" este cel mai maret eveniment care va avea loc pe pamant. Cu toate ca acest subiect al rapirii a inselat asteptarile multor credinciosi de-a lungul istotiei, din cauza predicarii denaturate, eu cred ca acest eveniment va avea loc intr-un timp relativ scurt. Nu stiu daca voi prinde in viata acest eveniment, dar il astept cu nerabdare si cred din toata inima ca va avea loc inainte de asa numita Tribulatie sau Necazul cel mare. Voi prezenta aceasta doctrina intr-o serie de articole pe care le voi scrie impreuna cu citate ale unor scriitori care sustin aceasta invatatura. Dumnezeu sa va binecuvinteze.                                                         ORIGINEA BISERICII
  

     Pentru ca sa putem discuta despre ,,Rapire", trebuie mai intai sa stabilim ce este ,,Biserica Lui Iisus Cristos", cine formeaza aceasta ,,Biserica" si cand va fi rapita? Am auzit cu urechile mele, pastor penticostal spunand, ca Biserica este formata din totalitatea credinciosilor din Vechiul si Noul Testament, ceea ce este total gresit, si am sa va explic de ce.

CAND    Biserica este compusa din toti aceia care, crezand in Domnul Iisus Cristos, sunt "chemati afara" din lume pentru a deveni madulare ale trupului Domnului Cristos, prin Duhul Sfant. Voi sunteti trupul lui Hristos, si fiecare, in parte, madularele lui.(1Cor.12:27). Apoi ap. Pavel declara: Noi toti, in adevar, am fost botezati de un singur Duh, ca sa alcatuim un singur trup, fie iudei, fie greci, fie robi, fie slobozi; si toti am fost adapati dintr-un singur Duh. (1Cor.12:13).
    De aici intelegem ca Biserica este compusa numai din rascumparati ai Domnului Iisus, chemati afara din lume pentru ca sa fie uniti intr-un singur trup, prin cruce si sa formeze astfel "un locas al lui Dumnezeu prin Duhul" (Efes.2:16,22)    Istoria Bisericii aici pe pamant a inceput in ziua Cincizecimii si nu se va incheia decat la intoarcerea Domnului, cand va veni s-o rapeasca la intampinarea Lui pe nori. Ca atare Biserica este compusa numai din cei ce sunt nascuti din nou.    Apostolul Pavel face diferenta clara dintre Biserica, Iudei si neamuri (greci). Sa nu fiti pricina de pacatuire nici pentru iudei, nici pentru greci, nici pentru Biserica lui Dumnezeu. (1Cor.10:32).    Acum, daca am stabilit din cine este formata Biserica Domnului Iisus Cristos, voi incerca in viitoarele articole sa scot in evidenta cand va avea loc ,,Rapirea" credinciosilor?

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...